Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Amsterdam
Kantoorruimte Amsterdam

Kantoorruimte AmsterdamOntwerp van een open werkomgeving die samenwerking stimuleert

Voor een opdrachtgever die graag anoniem wil blijven ontwierpen wij een nieuwe werkomgeving. De wens van de organisatie was om de teams beter en effectiever met elkaar te laten samenwerken door hiervoor per team de juiste werkomgeving te creëren. Met de verhuizing naar een andere verdieping binnen hetzelfde pand ontstond de mogelijkheid om het interieur in lijn te brengen met de ambities en doelstellingen van de organisatie. Samen met de opdrachtgever bepaalden wij de balans tussen open, semi-open en gesloten werkplekken. Grote open en lichte ruimtes worden nu afgewisseld met overlegruimtes, vergaderzalen en kleinere werkplekken die samenwerking, uitwisseling en dialoog stimuleren. De ruimtes worden verbonden door het centrale plein waar medewerkers samen de dag starten. De wandgrote foto's met verlichting vormen een mooie presentatie van het werkveld en de projecten van de organisatie. 
  • Kenmerken
  • Kantoor
  • Opdrachtgever
  • Anoniem
  • Projectmanagement
  • Procore Amsterdam
  • Fotografie
  • Jan de Vries