Tuinhuis
Tuinhuis
Tuinhuis
Tuinhuis
Tuinhuis
Tuinhuis
Tuinhuis
Tuinhuis
Tuinhuis
Tuinhuis
Tuinhuis
Tuinhuis
Tuinhuis
Tuinhuis
Tuinhuis
Tuinhuis
Tuinhuis
Tuinhuis
Tuinhuis
Tuinhuis
Tuinhuis

Tuinhuis Ontwerp op binnenterrein aan Scheveningse boulevard

Voor een particuliere opdrachtgever hebben wij een ontwerp gemaakt voor een bijzonder tuinhuis. Op een binnenterrein aan de boulevard van Scheveningen stond een groot vervallen houten verenigingsgebouw. Geïnspireerd op de vroegere vissershuisjes die op deze plek stonden kozen wij voor een drietal geschakelde volumes, totaal slechts één derde zo groot als het voormalige volume. De bescheiden schaal en materialisering brengt rust en orde op het binnenterrein in contrast met de veelheid aan bebouwing in de omgeving. De omliggende leegte is, met name in het vol gebouwde Scheveningen, een bijzonder bezit. De lichte binnenruimte is volledig afgetimmerd in vuren en voorzien van een grote schuifdeur die het gebruik als klusruimte, verblijfsruimte of ruimte voor muziek en sport in verschillende combinaties mogelijk maakt.

Wij verzorgden het ontwerp, de bestekstukken, de aannemersselectie, de benodigde vergunningen en de bouwbegeleiding.