Villa Scheveningen

Villa Scheveningen
Villa Scheveningen
Villa Scheveningen
Villa Scheveningen
Villa Scheveningen

Restauratie en ontwerp van exterieur en interieur

Voor een particuliere opdrachtgever restaureerden wij deze luxe villa aan binnen- en buitenzijde en ontwierpen wij een compleet nieuw interieur. Om de eigentijdse wensen van de opdrachtgever in te passen in de monumentale woning waren grootse restauratie-, renovatie- en isolatie ingrepen noodzakelijk.

De van oorsprong kleine en donkere kamers dienden volledig geherorganiseerd te worden, maar wel met behoud van de oorspronkelijkheid van het gebouw. Alles wat je ziet in deze woning is nieuw. De vele kleine kamers zijn riante en open leefruimtes geworden waarbij de keuken en badkamer als referentie dienden voor de stijl van de omliggende ruimtes. Aan de buitenzijde van het pand zijn onder meer de kozijnen en het metselwerk gerestaureerd en zelfs het hekwerk hebben wij vervangen om het gebouw weer in zijn originele kwaliteit te herstellen. Binnen- en buitenzijde zijn nu weer samengebracht tot één geloofwaardig geheel.

Voor deze woning ontwierpen wij ook een luxe welnessruimte met zwembad. Dit ontwerp is echter nooit gerealiseerd.

Kenmerken

Opdrachtgever

Particulier

Fotografie

Jan de Vries

Villa Scheveningen Villa Scheveningen Villa Scheveningen Villa Scheveningen Villa Scheveningen Villa Scheveningen Villa Scheveningen Villa Scheveningen

Vertel eens


"De keuken en badkamer diende als referentie voor de stijl van de omliggende ruimtes. "

-

20170718 Jdvf 161
20170718 Jdvf 225

Deel dit bericht via:

Email | WhatsApp | LinkedIn | Twitter